söndag 17 april 2011

Kära vår!

Det blev inte som jag utlovade, att jag skulle recensera en av produkterna från foderbilen. Har inte hunnit med, får bli till veckan som kommer.

Igår var jag och Rickard till Borås för att hämta grindarna till bilen, det gick bra och grindarna var jätte fina. Nu återstår bara det tråkiga; att sätta in dom i bilen. Tror vi ska göra ett försök idag, när Rickard kommer hem från jobbet. Han jobbar nämligen extra idag.
Algot och Sigge var hos Rickards mamma Eva igår när vi var iväg, vi ville inte släpa med dom då vi inte visste hur varmt det skulle bli i bilen. Då verkstadsgubben aldrig fixade fläkten fast det var därför vi lämnade in den. Det får Rickard veta först i Fredags när han skulle betala för hela kalaset. Så nu ska gubben fixa det nästa vecka, hoppas verkligen inte han tar mer betalt för jag tyckte att vi betalade tillräckligt som det var innan. Nej dit lämnar vi aldrig mer in bilen igen.

Sen ska vi försöka få dit någon slags skiljevägg mellan grindarna, så att hundarna sitter separerade. Då Algot har en förmåga att tvätta Sigges öron konstant. En gång när jag var hos mamma och pappa så skulle vi åka iväg någonstans, då hade jag endast En bur så båda två fick sitta i samma bur. När jag sen tog ut hundarna så var Sigge alldeles blöt runt örat, då Algot varit där och tvättat honom. Dom är knasiga dom där två!


Vitsipporna har kommit, så nu är det vår


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar